Luk

Vidste du at din
internetbrowser er forældet? Den er derfor måske ikke kompatibel med vores hjemmeside.

Vælg en browser

LUK
VEND APPARATET FOR AT SPILLE


Kom til Sjove September Shows i LEGOLAND® og mød dine favorit karakterer fra Nickelodeon

Hver lørdag i september byder LEGOLAND® i samarbejde med Nickelodeon til Sjove September Shows i LEGOLAND.
Her vil du kunne opleve masser af sjove shows på scenen og desuden besøge Nickelodeons telt, hvor der vil være masser af spændende aktiviteter og konkurrencer, og du kan få taget dit billede med Dora, SvampeBob eller Turtles. Du vil også kunne hænge lidt ud i afslapningsområdet og se dine yndlingsshows fra Nickelodeon.
Læs mere HERVind weekendophold på Hotel LEGOLAND med Nickelodeon

Nickelodeon er på besøg i LEGOLAND hver lørdag i september, og vi vil også gerne give dig muligheden for at opleve al den sjov, LEGOLAND tilbyder. I samarbejde med LEGOLAND udlodder Nickelodeon derfor verdens bedste miniferie – midt i LEGOLAND. Få en fantastisk oplevelse sammen med familien – en miniferie midt i LEGOLAND! Lige fra det øjeblik, I ankommer, kan I se frem til sjove LEGO® oplevelser, spændende temaværelser og masser af underholdning for børn! Slip fantasien løs, og tag hjem med uforglemmelige og sjove ferieminder.

Hotel LEGOLAND
På det 4-stjernede Hotel LEGOLAND bor I lige midt i verdens sjoveste land. I kan bo som pirater, prinsesser, riddere, eventyrhelte eller sammen med LEGO Friends pigerne i seje LEGO tematiserede værelser. Lige ved siden af LEGOLAND finder I LEGOLAND Holiday Village, en stemningsfyldt ferieby med masser af udeliv og plads til leg. I kan her vælge mellem overnatning i Wild West hytter, pirat-familieværelser, ægte indianertelte eller camping.


566x425


Øv din egen dans til Nickelodeon-sangen

Hver lørdag i september går Turtles på scenen i LEGOLAND og hjælper dig med at danse til Nickelodeon-sangen. Du kan høre sangen og se videoen her, så du kan danse derhjemme og øve dig på din helt egne moves. Kun fantastien sætter grænser.
Tak til LEGOLAND® for at sponsorere weekendopholdet.LEGO, THE LEGO LOGO AND LEGOLAND ARE TRADEMARKS OF THE LEGO GROUP. ©2015 THE LEGO GROUP