Luk

Vidste du at din
internetbrowser er forældet? Den er derfor måske ikke kompatibel med vores hjemmeside.

Vælg en browser

LUK
VEND APPARATET FOR AT SPILLE
Original

Den lille prins

Denne video er på ferie. Men der er andre Den lille prins videoer, du kan se, på denne side.

Den lille prins Billeder

En pilot styrter med sit fly ned midt i den varme Saharaørken. Han kæmper for at reparere sit fly, da  den lille prins pludselig dukker op.

Den lille prins siger, at han kommer fra Asteroide B-612 og på hans lange og bemærkelsesværdige rejse har han mødt en masse spændende mennesker. Den lille prins fortæller fantastiske historier om sine eventyr, som vi nu får mulighed for at opleve selv. En pilot styrter med sit fly ned midt i den varme Saharaørken. Han kæmper for at reparere sit fly, da  den lille prins pludselig dukker op.

Den lille prins siger, at han kommer fra Asteroide B-612 og på hans lange og bemærkelsesværdige rejse har han mødt en masse spændende mennesker. Den lille prins fortæller fantastiske historier om sine eventyr, som vi nu får mulighed for at opleve selv.

En pilot styrter med sit fly ned midt i den varme Saharaørken. Han kæmper for at reparere sit fly, da den lille prins pludselig dukker op. Den lille prins siger, at han kommer fra Asteroide B-612 og på hans lange og bemærkelsesværdige rejse har han mødt en masse spændende mennesker. Den lille prins fortæller fantastiske historier om sine eventyr, som vi nu får mulighed for at opleve selv.

Previous
  • En pilot styrter med sit fly ned midt i den varme Saharaørken. Han kæmper for at reparere sit fly...
  • En pilot styrter med sit fly ned midt i den varme Saharaørken. Han kæmper for at reparere sit fly...
Next