Luk

Vidste du at din
internetbrowser er forældet? Den er derfor måske ikke kompatibel med vores hjemmeside.

Vælg en browser

LUK
VEND APPARATET FOR AT SPILLE
Original

Zack & Quack

Alle tiders pop op-picnic / Pop op-olympiaden
Vennerne vil tage Zack på en perfekt picnic, men det ene uheld efter det andet popper op i jagten på det perfekte. / Zack og Quack vil deltage i Pop op-olympiaden, og Zack laver en super dragt der skal hjælpe dem. Snart ræser de mod guldet.
(Sæson 1 Afsnit 17)
Denne video er på ferie. Men der er andre Zack & Quack videoer, du kan se, på denne side.

Zack & Quack Billeder

Zack & Quack er en animationsserie, der følger den eventyrlystne dreng Zack og hans bedste ven Quack, der er en impulsiv og nysgerig and. De bor i den mest fantastiske pop-up bog nogensinde! Det er et sted fuldt af overraskelser og hvergang man bladrer sker der spændende og uventede ting. Så snart de træder ud i haven, starter eventyret. Nye, spændende verdener og fantastiske rejser folder sig ud for øjnene af dem. Zack er en godhjertet og eventyrlysten 7-årig pop-up-ekspert! Quack er Zacks bedste ven og betroede hjælper. Kira er Zack og Quacks ven og nabo. Dette blide 3 år gamle pindsvin vil bare gerne blive voksen i en fart og være en del af gruppen. Disse akrobatiske egern springer gennem træerne i perfekt harmoni Denne elskelige frø er ekspert i stort set alt – eller, det tror han i hvert fald selv! Zack & Quack er en animationsserie, der følger den eventyrlystne dreng Zack og hans bedste ven Quack, der er en impulsiv og nysgerig and. De bor i den mest fantastiske pop-up bog nogensinde! Det er et sted fuldt af overraskelser og hvergang man bladrer sker der spændende og uventede ting. Så snart de træder ud i haven, starter eventyret. Nye, spændende verdener og fantastiske rejser folder sig ud for øjnene af dem.

Zack & Quack er en animationsserie, der følger den eventyrlystne dreng Zack og hans bedste ven Quack, der er en impulsiv og nysgerig and. De bor i den mest fantastiske pop-up bog nogensinde! Det er et sted fuldt af overraskelser og hvergang man bladrer sker der spændende og uventede ting. Så snart de træder ud i haven, starter eventyret. Nye, spændende verdener og fantastiske rejser folder sig ud for øjnene af dem.

Previous
 • Zack & Quack er en animationsserie, der følger den eventyrlystne dreng Zack og hans bedste ven Q...
 • Zack er en godhjertet og eventyrlysten 7-årig pop-up-ekspert!
 • Quack er Zacks bedste ven og betroede hjælper.
 • Kira er Zack og Quacks ven og nabo.
 • Dette blide 3 år gamle pindsvin vil bare gerne blive voksen i en fart og være en del af gruppen.
 • Disse akrobatiske egern springer gennem træerne i perfekt harmoni
 • Denne elskelige frø er ekspert i stort set alt – eller, det tror han i hvert fald selv!
 • Zack & Quack er en animationsserie, der følger den eventyrlystne dreng Zack og hans bedste ven Q...
Next