Luk

Vidste du at din
internetbrowser er forældet? Den er derfor måske ikke kompatibel med vores hjemmeside.

Vælg en browser

LUK
VEND APPARATET FOR AT SPILLE
Original

Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Altid et men bedre
Firlingerne gør deres garage til et megafedt hængudsted og deres hjem til stedet hvor det sner. Men en af deres venner prøver at overgå dem og åbner et konkurrerende hængudsted, og firlingerne må nu samarbejde for at overgå hende.
(Sæson 2 Afsnit 3)
Denne video er på ferie. Men der er andre Nicky, Ricky, Dicky & Dawn videoer, du kan se, på denne side.

Nicky, Ricky, Dicky & Dawn Videoer

Uvild Med dans

Sæson 1 - Afsnit 11
Firlingerne glæder sig til Halloween-festen. Det gør Tom og Anne også der skal med. Dawn er bange for hun vil blive budt op til dans, Ricky og Dicky konkurrerer om en pige, og Nicky vælger den perfekte udklædning mens Josie er DJ.

Nicky, Ricky, Dicky & Dawn Billeder

Nicky, Ricky, Dicky og Dawn er firlinger og har kun to ting til fælles: deres fødselsdag og deres forældre. Selv den mindste ting kan få denne dynamiske kvartet til at konkurrere og rivalisere, men til syvende og sidst holder de sammen og er ikke til at standse. Nicky har svaret på næsten alt. Han kommer altid sikkert over på den anden side selv i de sværeste situationer. Det er nok derfor han elsker at sige: ”Det var jo det jeg sagde”. Hvis du har brug for hjælp til dine lektier eller har brug for en undskyldning til  at slippe for at lave dem, er Ricky den helt rigtige  Harper for dig. 
Dicky Harper er super cool og "swag" burde være hans mellemnavn. Han svarer altid det rigtige  på den rigtige måde. Dawn blev født fire sekunder før hendes brødre. Det betyder, at hun er fire sekunder ældre, fire sekunder klogere, og fire sekunder smartere ... ifølge hende selv i hvert fald Nicky, Ricky, Dicky og Dawn er firlinger og har kun to ting til fælles: deres fødselsdag og deres forældre. Selv den mindste ting kan få denne dynamiske kvartet til at konkurrere og rivalisere, men til syvende og sidst holder de sammen og er ikke til at standse.

Previous
  • Nicky har svaret på næsten alt. Han kommer altid sikkert over på den anden side selv i de sværest...
  • Hvis du har brug for hjælp til dine lektier eller har brug for en undskyldning til  at slippe for...
  • 
Dicky Harper er super cool og "swag" burde være hans mellemnavn. Han svarer altid det rigtige  ...
  • Dawn blev født fire sekunder før hendes brødre. Det betyder, at hun er fire sekunder ældre, fire ...
Next