Luk

Vidste du at din
internetbrowser er forældet? Den er derfor måske ikke kompatibel med vores hjemmeside.

Vælg en browser

LUK
VEND APPARATET FOR AT SPILLE
Original

Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Kvartet-Golf
Dawn, Nicky og Dicky tager ikke minigolf seriøst, så Ricky bliver ven med en flok sofistikerede børn der udfordrer firlingerne til en minigolfturnering, og Ricky må vælge mellem sine nye venner eller sin familie.
(Sæson 2 Afsnit 18)
Denne video er på ferie. Men der er andre Nicky, Ricky, Dicky & Dawn videoer, du kan se, på denne side.

Nicky, Ricky, Dicky & Dawn Videoer

Øverst i stakken

Sæson 4 - Afsnit 5
Firlingerne opdager at Dicky er et kopstablingsgeni, og beslutter at melde ham til professionelle kopstablingsturneringer og bruger hans særlige talent for egen vindings skyld.

Nicky, Ricky, Dicky & Dawn Billeder

Nicky, Ricky, Dicky og Dawn er firlinger og har kun to ting til fælles: deres fødselsdag og deres forældre. Selv den mindste ting kan få denne dynamiske kvartet til at konkurrere og rivalisere, men til syvende og sidst holder de sammen og er ikke til at standse. Nicky har svaret på næsten alt. Han kommer altid sikkert over på den anden side selv i de sværeste situationer. Det er nok derfor han elsker at sige: ”Det var jo det jeg sagde”. Hvis du har brug for hjælp til dine lektier eller har brug for en undskyldning til  at slippe for at lave dem, er Ricky den helt rigtige  Harper for dig. 
Dicky Harper er super cool og "swag" burde være hans mellemnavn. Han svarer altid det rigtige  på den rigtige måde. Dawn blev født fire sekunder før hendes brødre. Det betyder, at hun er fire sekunder ældre, fire sekunder klogere, og fire sekunder smartere ... ifølge hende selv i hvert fald Nicky, Ricky, Dicky og Dawn er firlinger og har kun to ting til fælles: deres fødselsdag og deres forældre. Selv den mindste ting kan få denne dynamiske kvartet til at konkurrere og rivalisere, men til syvende og sidst holder de sammen og er ikke til at standse.

Previous
  • Nicky har svaret på næsten alt. Han kommer altid sikkert over på den anden side selv i de sværest...
  • Hvis du har brug for hjælp til dine lektier eller har brug for en undskyldning til  at slippe for...
  • 
Dicky Harper er super cool og "swag" burde være hans mellemnavn. Han svarer altid det rigtige  ...
  • Dawn blev født fire sekunder før hendes brødre. Det betyder, at hun er fire sekunder ældre, fire ...
Next