Luk

Vidste du at din
internetbrowser er forældet? Den er derfor måske ikke kompatibel med vores hjemmeside.

Vælg en browser

LUK
VEND APPARATET FOR AT SPILLE
Original

Game Shakers

Dirty Blob
Da Trip kommer til at ødelægge en version af Game Shakers nyeste spil, må ungerne snige sig ind i Dubs indspilningsstudie for at hente en kopi af spillet fra hans tablet.
(Sæson 1 Afsnit 5)
Denne video er på ferie. Men der er andre Game Shakers videoer, du kan se, på denne side.

Game Shakers Videoer

Sky Whale

Sæson 1 - Afsnit 1
Babe og Kenzies skoleprojekt, Sky Whale, er et mobilspil, der ved et tilfælde bliver et viralt hit. Men da rapsuperstjernen Double G finder ud af, at de har brugt hans sang uden hans tilladelse, tager han afsted for at få sin del af kagen.

Game Shakers Billeder

Babe og Kenzies skoleprojekt topper hitlisterne over spil som en online sensation. Rapper Double G opdager, at de har brugt hans sang og kommer for at indkassere sin del. På trods af deres forskelle, går de sammen om at danne Game Shakers. Der er en leder i hver vennegruppe, og i denne er det Babe! Hun er en benhård tolvårig, der kører sin egen stil og ikke går op i, hvad andre tænker. Hun er kreativ, modig, lynhurtig og handler før hun spørger nogen til råds! Babe er salgsperson af natur! Kenzie mangler alle de sociale færdigheder, som hendes fysikparter-senere-forretningspartner-senere-ven Babe har. Men hvad hun ikke har i sociale færdigheder, har hun inden for tekniske evner, der er ikke det spil, hun ikke kan udvikle! Alle, der møder Hudson, står tilbage med spørgsmålet, hvordan så sød en fyr kan være så blank. Han spiller en vigtig rolle i Game Shaker, da hans mod og iver gør ham til den perfekte testperson i jagten på nye spil. Superstjerne-rapperen Double G er impulsiv og uforudsigelig, og så er han en energibombe med milliardærstatus. Med hjælp fra pigerne genopdager han sin kærlighed for spil, og han bliver deres forretningspartner i Game Shakers. Triple G er et jetset-barn. Han har haft en sjov barndom, men han ville ønske, at han var et helt normalt barn med venner på sin egen alder. Han er gamer og helt opdateret inden for teknologiverdenen, så Babe og Kenzie ansætter ham som konsulent! Babe og Kenzies skoleprojekt topper hitlisterne over spil som en online sensation. Rapper Double G opdager, at de har brugt hans sang og kommer for at indkassere sin del. På trods af deres forskelle, går de sammen om at danne Game Shakers. Babe og Kenzies skoleprojekt topper hitlisterne over spil som en online sensation. Rapper Double G opdager, at de har brugt hans sang og kommer for at indkassere sin del. På trods af deres forskelle, går de sammen om at danne Game Shakers.

Babe og Kenzies skoleprojekt topper hitlisterne over spil som en online sensation. Rapper Double G opdager, at de har brugt hans sang og kommer for at indkassere sin del. På trods af deres forskelle, går de sammen om at danne Game Shakers.

Previous
  • Babe og Kenzies skoleprojekt topper hitlisterne over spil som en online sensation. Rapper Double ...
  • Der er en leder i hver vennegruppe, og i denne er det Babe! Hun er en benhård tolvårig, der kører...
  • Kenzie mangler alle de sociale færdigheder, som hendes fysikparter-senere-forretningspartner-sene...
  • Alle, der møder Hudson, står tilbage med spørgsmålet, hvordan så sød en fyr kan være så blank. Ha...
  • Superstjerne-rapperen Double G er impulsiv og uforudsigelig, og så er han en energibombe med mill...
  • Triple G er et jetset-barn. Han har haft en sjov barndom, men han ville ønske, at han var et helt...
  • Babe og Kenzies skoleprojekt topper hitlisterne over spil som en online sensation. Rapper Double ...
  • Babe og Kenzies skoleprojekt topper hitlisterne over spil som en online sensation. Rapper Double ...
Next