Luk

Vidste du at din
internetbrowser er forældet? Den er derfor måske ikke kompatibel med vores hjemmeside.

Vælg en browser

LUK
VEND APPARATET FOR AT SPILLE
Original

School of Rock

Vi Finder Os Ikke I Det
Deweys inspirerende brandtale om punk-oprør giver problemer, da Zacks far griber sin søn i at spille elektrisk guitar og får ham flyttet over i en anden klasse. Dewey og ungerne må tage affære for at få ham tilbage.
(Sæson 1 Afsnit 5)
Denne video er på ferie. Men der er andre School of Rock videoer, du kan se, på denne side.

School of Rock Videoer

Ville det ikke være godt?

Sæson 2 - Afsnit 2
Summers mislykkede forsøg på at dele skab med Freddy, sætter en hel kædereaktion af skabs bytning i gang, og får hele bandet lidt ud af rytmen.

School of Rock Billeder

SCHOOL OF ROCK er inspireret af filmen af samme navn og følger en gruppe uortodokse og toppræsterende elever på en prestigiøs privatskole, samt en falleret musiker som lærer dem at spille og elske rock'n'roll. SCHOOL OF ROCK er inspireret af filmen af samme navn og følger en gruppe uortodokse og toppræsterende elever på en prestigiøs privatskole, samt en falleret musiker som lærer dem at spille og elske rock'n'roll. SCHOOL OF ROCK er inspireret af filmen af samme navn og følger en gruppe uortodokse og toppræsterende elever på en prestigiøs privatskole, samt en falleret musiker som lærer dem at spille og elske rock'n'roll. SCHOOL OF ROCK er inspireret af filmen af samme navn og følger en gruppe uortodokse og toppræsterende elever på en prestigiøs privatskole, samt en falleret musiker som lærer dem at spille og elske rock'n'roll. SCHOOL OF ROCK er inspireret af filmen af samme navn og følger en gruppe uortodokse og toppræsterende elever på en prestigiøs privatskole, samt en falleret musiker som lærer dem at spille og elske rock'n'roll.

Previous
Next