Luk

Vidste du at din
internetbrowser er forældet? Den er derfor måske ikke kompatibel med vores hjemmeside.

Vælg en browser

LUK
VEND APPARATET FOR AT SPILLE
Original

Huset Anubis

Sæson 2 - Afsnit 58
(Sæson 2 Afsnit 58)
Denne video er på ferie. Men der er andre Huset Anubis videoer, du kan se, på denne side.

Huset Anubis Billeder

En gruppe teenagere bor sammen på en kostskole i et mystisk gammelt hus. Hver har sin historie, sin unikke personlighed og hver sin måde at vokse op på. 

De møder kærlighed, glæde og kammeratskab - ensomhed, sorg og jalousi. 

Det er en gruppe du ville dø for at være en del af. Indtil... En ny pige flytter ind i Huset Anubis og opdager at huset gemmer på en hemmelighed. En mørk fortid som de færreste kender til - og det er bedst hvis hun lader det forblive sådan. Nina er nykommer i Huset Anubis og med sig bringer hun en stor del drama og ballade. Hun er ret generet og bliver derfor mobbet af de 'gamle' i huset. Hun gør det heller ikke nemmere for sig selv på nogen måde - Nina er nemlig stor fan af nuttede bamser. Appie er verdens største gyserfan og han elsker at skræmme livet af alle og enhver. Han er ikke særlig god til at holde sig til reglerne og til at være autoritetstro, men det afholder ham ikke fra at skræmme dem også. Patricias ydre ændrer sig konstant, men indeni vil hun altid være den samme pige. Patricia voksede op under virkelig svære kår og det har tydeligvis mærket hende. Fabian er den stille, modne og alvorlige tænker i huset og er klar den mest voksne derinde. Han er så sikker på sig selv og hvem han er, men da en ny pige flytter ind i huset, så ændres alt. Amber er den smukkeste og mest populære pige blandt beboerne i Huset Anubis. Hun har altid fået hvad hun har peget på, men på den anden side er hun ikke forkælet. Amber er meget impulsiv og hun tænker sjældent over de ting hun gør. Jon har altid fulgt i sin fars fodspor, men det har aldrig skaffet ham nogen venner. Og det er ikke så mærkeligt, da faderen er i fængsel for svindel og generelt er en super ubehagelig fyr. Det generer dog ikke Jon, som også synes godt om at manipulere og Maja holder øje med alt og hun holder styr på hvad der foregår i Huset Anubis. Hun elsker at studere og er naturligvis også klog og dygtig til det hele. Hun bliver sjældent uvenner med nogle af de andre og hun holder sin ærlige mening for sig selv. Mick er den sporty type, som elsker at hænge, surfe, skate eller stå på snowboard. Mick en flot fyr og det er han godt selv klar over. Men det betyder ikke så meget for ham, at pigerne falder for ham i stimer.

En gruppe teenagere bor sammen på en kostskole i et mystisk gammelt hus. Hver har sin historie, sin unikke personlighed og hver sin måde at vokse op på. De møder kærlighed, glæde og kammeratskab - ensomhed, sorg og jalousi. Det er en gruppe du ville dø for at være en del af. Indtil... En ny pige flytter ind i Huset Anubis og opdager at huset gemmer på en hemmelighed. En mørk fortid som de færreste kender til - og det er bedst hvis hun lader det forblive sådan.

Previous
  • En gruppe teenagere bor sammen på en kostskole i et mystisk gammelt hus. Hver har sin historie, s...
  • Nina er nykommer i Huset Anubis og med sig bringer hun en stor del drama og ballade. Hun er ret g...
  • Appie er verdens største gyserfan og han elsker at skræmme livet af alle og enhver. Han er ikke s...
  • Patricias ydre ændrer sig konstant, men indeni vil hun altid være den samme pige. Patricia voksed...
  • Fabian er den stille, modne og alvorlige tænker i huset og er klar den mest voksne derinde. Han e...
  • Amber er den smukkeste og mest populære pige blandt beboerne i Huset Anubis. Hun har altid fået h...
  • Jon har altid fulgt i sin fars fodspor, men det har aldrig skaffet ham nogen venner. Og det er ik...
  • Maja holder øje med alt og hun holder styr på hvad der foregår i Huset Anubis. Hun elsker at stud...
  • Mick er den sporty type, som elsker at hænge, surfe, skate eller stå på snowboard. Mick en flot f...
Next