Luk

Vidste du at din
internetbrowser er forældet? Den er derfor måske ikke kompatibel med vores hjemmeside.

Vælg en browser

LUK
VEND APPARATET FOR AT SPILLE

Invisible Network of Kids Billeder

Pinkerton er den sejeste skole i verden og Cosmo Soper er den allerbedste lærer. Hans timer er de sjoveste og mest lærerige der findes, men hele skolen kommer i fare da den onde lærer, Miss Macbeth, planlægger at ødelægge den. 

Fire børn laver derfor et hemmeligt netværk (I.N.K. Invisible Network of Kids) for at beskytte Pinkerton mod faren og den onde lærer.	Pinkerton er den sejeste skole i verden og Cosmo Soper er den allerbedste lærer. Hans timer er de sjoveste og mest lærerige der findes, men hele skolen kommer i fare da den onde lærer, Miss Macbeth, planlægger at ødelægge den. 

Fire børn laver derfor et hemmeligt netværk (I.N.K. Invisible Network of Kids) for at beskytte Pinkerton mod faren og den onde lærer.

Pinkerton er den sejeste skole i verden og Cosmo Soper er den allerbedste lærer. Hans timer er de sjoveste og mest lærerige der findes, men hele skolen kommer i fare da den onde lærer, Miss Macbeth, planlægger at ødelægge den. Fire børn laver derfor et hemmeligt netværk (I.N.K. Invisible Network of Kids) for at beskytte Pinkerton mod faren og den onde lærer.

Previous
  • Pinkerton er den sejeste skole i verden og Cosmo Soper er den allerbedste lærer. Hans timer er de...
  • Pinkerton er den sejeste skole i verden og Cosmo Soper er den allerbedste lærer. Hans timer er de...
Next