Luk

Vidste du at din
internetbrowser er forældet? Den er derfor måske ikke kompatibel med vores hjemmeside.

Vælg en browser

LUK
VEND APPARATET FOR AT SPILLE
Original

Victorious

Aprilsnar!
Det er tid til aprilsnar på Hollywood Arts, og Tori tilbringer dagen med at forvente kreative spøgefuldheder og narrestreger. Men hun ænser ikke, at der omkring hende sker den ene absurde hændelse efter den anden.
(Sæson 3 Afsnit 11)
Denne video er på ferie. Men der er andre How To Rock videoer, du kan se, på denne side.

How To Rock Billeder

Da Kacey Simon, der er forsanger i det populære pigeband "The Perfs", begynder at bruge briller og bøjle bliver hun smidt ud af den populære gruppe. Heldigvis møder hun medlemmerne af det meget mere afslappede band, "Gravity 5", som accepterer hende ligesom hun er! Kacey  er forhenværende  dronning af  ”The Perfs”,  og hun har fået smag for at være populær. Hun har derfor ikke tænkt sig at lade briller og en bøjle stoppe hende fra at blive på toppen – hvor hun hører hjemme. Zander er den nye dreng på skole,, og alle vil lære ham at kende. Ok, han er måske lige lovlig selvsikker, men hvem ville ikke være det med den stemme, de guitar skills, og sådanne danse moves? The Perfs kalder hende "Loserberry", men hun er alt andet end en taber. Stivie er Gravity 5’s bassist og hun er vanvittig cool, smuk og klog. Han er gruppens tekniknørd, han elsker videospil og han spiller keyboard og er DJ i Gravity 5... Kevin sätter varje trumsolo i bandet men han har en annan kärlek - mat! Han är konstant hungrig och småtuggar gärna på snacks - man kan säkert säga att han gärna äter. Nelson och Kevin är oskiljaktiga och du ser dem aldrig utan varandra. Med Kacey ude af billedet er Molly steget til tops  som den nye dronning af The Perfs. Hun er selvsikker, populær (duh!) og lægger konstant onde planer for at komme af med Kacey én gang for alle. 
Grace er den anden halvdel af "The Perfs", og selvom hun er loyal over for Molly, og hendes  besættelse af Kacey undergang, er der ikke noget ondt i Grace. Vil Grace fortsat være i stand til at hjælpe Mollys med hendes  djævelske planer?
Da Kacey Simon, der er forsanger i det populære pigeband "The Perfs", begynder at bruge briller og bøjle bliver hun smidt ud af den populære gruppe. Heldigvis møder hun medlemmerne af det meget mere afslappede band, "Gravity 5", som accepterer hende ligesom hun er! Da Kacey Simon, der er forsanger i det populære pigeband "The Perfs", begynder at bruge briller og bøjle bliver hun smidt ud af den populære gruppe. Heldigvis møder hun medlemmerne af det meget mere afslappede band, "Gravity 5", som accepterer hende ligesom hun er! Da Kacey Simon, der er forsanger i det populære pigeband "The Perfs", begynder at bruge briller og bøjle bliver hun smidt ud af den populære gruppe. Heldigvis møder hun medlemmerne af det meget mere afslappede band, "Gravity 5", som accepterer hende ligesom hun er! Da Kacey Simon, der er forsanger i det populære pigeband "The Perfs", begynder at bruge briller og bøjle bliver hun smidt ud af den populære gruppe. Heldigvis møder hun medlemmerne af det meget mere afslappede band, "Gravity 5", som accepterer hende ligesom hun er!

Da Kacey Simon, der er forsanger i det populære pigeband "The Perfs", begynder at bruge briller og bøjle bliver hun smidt ud af den populære gruppe. Heldigvis møder hun medlemmerne af det meget mere afslappede band, "Gravity 5", som accepterer hende ligesom hun er!

Previous
  • Da Kacey Simon, der er forsanger i det populære pigeband "The Perfs", begynder at bruge briller o...
  • Kacey  er forhenværende  dronning af  ”The Perfs”,  og hun har fået smag for at være populær. Hun...
  • Zander er den nye dreng på skole,, og alle vil lære ham at kende. Ok, han er måske lige lovlig se...
  • The Perfs kalder hende "Loserberry", men hun er alt andet end en taber. Stivie er Gravity 5’s bas...
  • Han er gruppens tekniknørd, han elsker videospil og han spiller keyboard og er DJ i Gravity 5...
  • Kevin sätter varje trumsolo i bandet men han har en annan kärlek - mat! Han är konstant hungrig o...
  • Med Kacey ude af billedet er Molly steget til tops  som den nye dronning af The Perfs. Hun er sel...
  • 
Grace er den anden halvdel af "The Perfs", og selvom hun er loyal over for Molly, og hendes  be...
  • Da Kacey Simon, der er forsanger i det populære pigeband "The Perfs", begynder at bruge briller o...
  • Da Kacey Simon, der er forsanger i det populære pigeband "The Perfs", begynder at bruge briller o...
  • Da Kacey Simon, der er forsanger i det populære pigeband "The Perfs", begynder at bruge briller o...
  • Da Kacey Simon, der er forsanger i det populære pigeband "The Perfs", begynder at bruge briller o...
Next