Luk

Vidste du at din
internetbrowser er forældet? Den er derfor måske ikke kompatibel med vores hjemmeside.

Vælg en browser

LUK
VEND APPARATET FOR AT SPILLE
Vi vil altid gerne høre, hvad I synes om Nickelodeon, og her deler vi nogle tanker, mange har gjort sig, med jer!

Jeg vil gerne vide mere om mine favoritserier. Hvordan gør jeg det?

Det er netop, hvad vi tænkte. Derfor har vi sørget for, at du let kan finde billeder og tekster om alle vores serier her på hjemmesiden. Vælg en af dine favoritter i kasserne øverst på siden.

Hvordan ved jeg, hvornår mine favoritserier kommer på Nick?

Hvis du ser Nickelodeon, får du med jævne mellemrum besked om, hvornår de forskellige programmer sendes. Derudover kan du let finde sendetiderne her på hjemmesiden. Vælg rubrikken "Video & TV” og klik dig ind på programoversigten.

På hvilke tidspunkter sender Nickelodeon?

Nickelodeon kan du se hver dag fra klokken 05:00 om morgen til klokken 22:00 om aftenen.

Hvorfor er der så mange genudsendelser?

Vi kan ikke forvente, at du ser Nickelodeon hele dagen alle dage. Det ville ikke være så godt, hvis vi sendte en ny serie uden genudsendelser, for tænk, hvis du gik glip af noget! Så er det ikke så let og sjovt at følge med senere. Det er derfor, vi viser genudsendelser – så du ikke behøver at bekymre dig for, om du går glip af noget. Du kan gå ud og have det sjovt med dine venner og gøre, hvad du vil, Nickelodeon er der altid for dig, når du kommer tilbage.

Hvorfor kan jeg ikke se Nickelodeon?

Gå ind og læs mere om, hvad du skal gøre for at få Nickelodeon til dit TV under linket Til forældre, det er jo trods alt nok dine forældre, som skal fikse den slags.

Hvorfor besvarer I ikke mine breve?

Åh, hvad ville vi ikke gøre for at kunne nå det! Der er så mange, der skriver, at der desværre ikke er tid til at svare alle, men vi læser alt og sætter tegningerne op på væggene! Vi er meget glade for, at så mange skriver til os, og vi gør alt vi kan for at nå at svare så mange som muligt.

Hvorfor vinder jeg aldrig?

Det er kun børn, der vinder på Nickelodeon, men som du kan tænke dig, får vi TUSINDVIS af bidrag til hver konkurrence, og som regel kan der kun være en vinder. Bliv ikke skuffet, hvis du har deltaget i en konkurrence og ikke vundet, men forsøg igen!

Kan jeg deltage i samme konkurrence mere end en gang?

Nej, desværre ikke. Dine svar lægges ind i vores database og registreres kun én gang.