Luk

Vidste du at din
internetbrowser er forældet? Den er derfor måske ikke kompatibel med vores hjemmeside.

Vælg en browser

LUK
VEND APPARATET FOR AT SPILLE

I Starlink: Battle for Atlas skal du lede et hold af intergalaktiske piloter for at befri stjernesystemet Atlas fra den glemte legion. Nyskabende legetøj giver spillerne mulighed for at bygge unikke rumskibe, som lynhurtigt kan tilpasses og giver nye spilmuligheder, mens spillerne modstår alle udfordringer i denne åbne verdens episke eventyr.


UDFORSK ET LEVENDE ÅBENT STJERNESYSTEM – Rejs frit gennem fremmede eksotiske verdener i stjernesystemet Atlas, og udforsk dets syv planeter, som alle har helt særlige økosystemer, dyreliv og hemmeligheder.


BYG, OG TILPAS DIT DRØMMERUMSKIB – Byg dit helt eget rumskib fra dit udvalg af vinger, skrog, våben og piloter. Sæt legetøjet fast på controller-basen, og se det blive vækket til live i spillet med det samme


OPGRADER DIN FLÅDE – Mens du rejser gennem Atlas, kan du udvikle din pilots evnetræer, tilpasse dit udstyr og opgradere dit moderskib for at få flere evner og tilpasse dit eventyr.


LOKALT SAMARBEJDSSPIL FOR TO – Invitér en ven til at deltage i kampagnen når som helst, og spil lokalt samarbejdsspil på en delt skærm. Kombinér forskelligt udstyr for at opbygge det ultimative samarbejde og redde Atlas i fællesskab.STARTER PACKS
STARSHIP PACKS


PILOT PACKS


WEAPON PACKS